Kotisiivouspalvelumme toimii puhtaan kodin ja perheesi hyvinvoinnin puolesta

Autamme sinua ja perhettäsi nauttimaan elämästä enemmän! Puhdas koti on arjen luksusta, jota haluamme  osaltamme tarjota myös kiireistä elämää eläville ihmisille. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

Voit valita säännöllisesti toistuvat siivouskerrat tai suursiivouksen tarpeesi mukaan. Hinnoittelu on aina sama: 35 €/h sisältäen alv:n 24 % (hinta voimassa toistaiseksi). Hinta sisältää kaikki kulut kuten matkakulut ja pesuaineet sekä siivousvälineet. Muista käyttää oikeutesi kotitalousvähennykseen, josta löydät ajantasaista tietoa verottajan sivuilta eli täältä.

Käytämme turvallisia, tuoksuttomia tai vain miedosti tuoksuvia pesuaineita.

Puhdistamme vuosien kokemuksella erilaiset pinnat sohvista ja matoista ikkunoihin ja puupintoihin. Laadukkaisiin työvälineisiimme kuuluvat mm. tekstiilipesuri ja mattopesuri sekä sisäilman laatua merkittävästi parantava imuri.

Tutkitusti raikas huoneilma käyttämällämme imurilla

Käytössämme on huippulaadukas Rainbow-imurijärjestelmä.Käytössämme on Rainbow-imurijärjestelmä, joka ei tavallisten imureiden tapaan puhalla ulospäin keräämäänsä pölyä ja likaa. Sen sijaan Rainbow-imuri sitoo pölyn ja lian tiukasti vesisäiliöön, ja ulospäin tuleva ilmavirta sisältää ainoastaan vesipestyä puhdistettua ilmaa.

Rainbow-imurijärjestelmän saama Astma- ja Allergiaystävällinen -sertifikaatti.Rainbow-puhdistusjärjestelmä on alan ainoa järjestelmä, joka on saanut puolueettomat kansainväliset AHAM-ilmanpuhdistus – ja Astma- ja Allergiaystävällinen -sertifikaatit. Itsenäiset laboratoriokokeet todistavat Rainbow’n voittamattoman suodatustehokkuuden; veteen pohjautuva erotusteknologia, hiiliharjaton moottori ja HEPA-suodatin ovat yhdistelmä, joka nappaa 99,997 % tyypillisestä kotitalousliasta. Tämän ansiosta pystymme siivouspalvelullamme luomaan sinulle merkittävästi paremman sisäilman laadun.

Muistathan, että siivouksen lisäksi voimme tehdä myös muita kodin askareita

Tutustu kotiapupalveluihimme tarkemmin Kotiapu-sivulla.

 

Tiedustele vapaita siivousaikoja ottamalla yhteyttä lomakkeella, tai soita p. 040 774 2170

 

Jaa tästä: